ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд передумав брати біологічні зразки у Вишинського

Зникла потреба в цій експертизі.

Суд передумав брати біологічні зразки у Вишинського
Кирилл Вышинский (в центре) з адвокатами
Фото: most.ks.ua

Слідчі відмовилися брати біологічні зразки для експертизи в шеф-редактора порталу "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського. Про це повідомили в прес-службі прокуратури АРК Крим.

"Слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту про відвід іншого слідчого судді, який здійснює розгляд клопотання про відібрання біологічних зразків у підозрюваного в скоєнні державної зради керівника "РИА Новости-Украина". Але в цей час зникла потреба у проведенні експертизи та відібранні біологічних зразків, у зв'язку з чим учора слідчим подано заяву про повернення клопотання", - сказали в прокуратурі.

Нагадаємо, 15 червня суд дозволив відібрати біологічні зразки у Вишинського. Суд мав розглянути відповідне клопотання 15 червня, але засідання перенесли на 18 червня, оскільки сторона захисту заявила про відвід суддів.

15 травня в офісі "РИА Новости-Україна" в Києві пройшли обшуки, слідчі дії проходили також вдома у Вишинського. У Службі безпеки України заявили, що разом з прокуратурою Автономної Республіки Крим розкрили діяльність мережі медіа-структур, підконтрольних РФ. Того самого дня Вишинського затримали за підозрою в державній зраді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram