ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє українських військових поранені на Донбасі за добу

Окупанти п'ять разів використовували важке озброєння.

Двоє українських військових поранені на Донбасі за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 17 червня, російсько-окупаційні війська 27 разів порушували режим припинення вогню, з них п'ять разів застосовували важке озброєння. Про це повідомляє штаб ООС в Фейсбук.

"У Луганській області відмічається часткове загострення обстановки в районах населених пунктів Новотошківське і Золоте, а також поблизу Троїцького, що на Дебальцевському напрямку", - йдеться в повідомленні.

На Горлівському та Донецькому напрямках тривали короткочасні вогневі контакти з противником з використанням стрілецької зброї в районах населених пунктів Зайцеве, Верхньоторецьке, Авдіївка та Мар'їнка.

Складною ситуація залишається на Маріупольському напрямку, де не припиняються бої в районах населених пунктів Талаківка, Водяне, Лебединське і Широкине.

Під прикриттям вогню з мінометів і гранатометів противник намагався опанувати українськими передовими позиціями. Адекватна відповідь підрозділів Об'єднаних сил не допустила просування ворога.

Під час бойових дій за минулу добу двоє українських військових отримали поранення, їх життю нічого не загрожує. Поранених евакуювали в госпіталь.

Втрат за поточну добу, 17 червня, серед українських військових немає.

За даними розвідки, за минулу добу знищено одного окупанта.

Нагадаємо, вчора через обстріл бойовиками околиць Торецька була поранена жінка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram