ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 36 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за добу

Втрат серед українських військових немає.

Бойовики 36 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 15 червня, російсько-окупаційні війська 36 разів порушували режим припинення вогню, з них 9 разів противник застосовував важке озброєння. Про це повідомляють в штабі ООС.

Бойові дії з загостренням на окремих напрямках тривали уздовж всієї лінії зіткнення.

"На луганському напрямку інтенсивність боїв в порівнянні з попередньою добою значно зменшилася. Противник знову зірвав розведення військ в районі Станиці Луганської, відкривши вогонь зі стрілецької зброї. У районі населеного пункту Новотошківське ворог припинив спроби оволодіння позиціями наших військ", - йдеться в повідомленні.

На Дебальцевському напрямку в районі населених пунктів Троїцьке, Луганське, Світлодарськ підрозділи Об'єднаних сил зосередженим вогнем зі стрілецької зброї відповіли противнику і придушили його вогневі точки.

На донецькому напрямку ворог безуспішно виявляв активність в районах населених пунктів Авдіївка і Мар'їнка. Українські захисники вогнем не дозволили противнику перейти до більш активних дій.

Частково ситуація загострилася на маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Лебединське. Захисники Маріуполя надійно утримували позиції і не дозволили окупантам поліпшити своє тактичне положення.

Під час бойових дій за минулу та поточну добу втрат серед українських військових немає.

За даними розвідки одного окупанта знищено і одного поранено.

Нагадаємо, суд в Донецькій області відпустив російського снайпера, який воював за "ДНР".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram