ГоловнаСуспільствоЖиття

Як вибрати гарну автошколу Новости компаний

Вибір правильної школи - перший крок до доброго водіння.

Як вибрати гарну автошколу

Придбання автомобіля - це значна подія в житті автолюбителя і, природно, довгоочікуваний момент, коли нарешті можна уникнути необхідності щодня витрачати сили в натовпі людей, користуючись громадським транспортом, а також самостійно обирати маршрут і відчувати неповторний драйв від водіння власного автомобіля. Але все ж придбання автомобіля є лише половиною справи - вкрай важливо ще успішно здати на права, навчитися грамотного водіння, адже від цього залежить здоров'я і життя водія, а також інших численних учасників руху.

Першим кроком до доброго водіння буде правильний вибір автошколи в Києві. До вибору місця навчання необхідно поставитися відповідально, адже від якості навчального процесу та міри засвоєння теоретичних знань залежить рівень отриманих навичок водіння і подальше отримання водійських прав.

Із нинішнім розмаїттям шкіл водіння, зокрема: автошкола Дарниця, автошкола на Позняках, автошкола на Осокорках http://askiev.com.ua/darnickij-rajon/, автошкола на Дарниці, автошкола Центр - досить легко помилитися, адже реклама курсів водіння завжди обіцяє першокласне навчання і високу кваліфікацію викладацького складу.

Щоб отримати неупереджену оцінку якості шкіл водіння, можна звернутися до друзів або родичів, які вже пройшли навчання в автошколі, і розпитати в них про враження. Так Ви зможете отримати уявлення про переваги і недоліки певної автошколи і нюанси навчання в цій організації.

Автошкола обов'язково повинна мати ліцензію, що дозволяє проводити навчання. Наявність ліцензії говорить про те, що автошкола пройшла державну акредитацію та всі необхідні перевірки. Якщо школа не має такої ліцензії або відмовляється її надати, виникає ризик змарнувати гроші і залишитися без водійських прав, незважаючи на проходження курсу навчання. Рекомендуємо «Автошколу Київ» - вона має всі необхідні документи, щоб, пройшовши курс навчання, учні змогли отримати водійське посвідчення.

Об'єктивну картину про якість автошколи також можна отримати, почитавши про неї відгуки, залишені в інтернеті іншими людьми. Крім того, якщо більшість учнів школи успішно склали іспити і з першого разу отримали права, то це свідчить про високу кваліфікацію інструкторів.

Примітно, що авторитетний викладач повинен чітко і дохідливо подати навчальний матеріал, мати за плечима великий стаж водіння. Хороший викладач цікаво подасть учням основи правил дорожнього руху і додатково розповість про різні нюанси, можливі під час водіння на міських дорогах. Він також розповість про ймовірні пастки екзаменаторів під час проведення іспитів: наприклад, можуть попросити зупинитися в забороненому місці, щоб перевірити Ваші знання.

Позитивно автошколу характеризує наявність при ній гарного автопарку із сучасними автомобілями, як, наприклад, в «Автошколі Київ».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram