ГоловнаСуспільствоПодії

Вісім людей постраждали від вибуху гранати у нічному клубі в Сумах (оновлено)

28-річного зловмисника затримали.

У нічному клубі "Луна" в Сумах на вул. Інтернаціоналістів у неділю, 10 червня, близько 6 ранку стався вибух. Про це повідомляє Нацполіція Сумської області.

"В результаті вибуху постраждали 7 осіб. Поліція вже затримала 28-річного чоловіка, який підірвав у приміщенні гранату ", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними правоохоронців, невідомий підірвав гранату на другому поверсі закладу - на майданчику перед входом, де в цей час перебували люди.

Як повідомила місцевому виданню очевидець "Данкор", вона вже виходила з торгового центру "Світлана", де розташований нічний клуб, як побачила чоловіка в балаклаві, що швидко іде. Через хвилину пролунав вибух. За її словами, першими приїхали патрульні, потім інші поліцейські - всього на місце події приїхали вісім поліцейських автомобілів, а потім швидка.

За словами начальника міськвідділу поліції Павла Карабута, вибухнула граната РГД-5. Імовірного підозрюваного відвезли на огляд. Мотиви злочину наразі невідомі.

Всі семеро постраждалих зараз перебувають у лікарні.

Подію кваліфіковано за чотирма статтями Кримінального кодексу - це "Замах на вбивство", "Опір співробітникам поліції", "Зберігання і застосування вогнепальної зброї" та "Хуліганство із застосуванням заздалегідь приготованого предмета для завдання тілесних ушкоджень".

Оновлення. В результаті вибуху гранати у нічному клубі в Сумах госпіталізовано вісім осіб, двоє з яких у важкому стані. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Сумської області, передає УНН.

"Зараз госпіталізовано 8 осіб, 2 з яких у важкому стані. Постраждалим від 18 до 34 років. Встановлено, що молодий чоловік, на голові у якого була балаклава, увійшов до холу клубу, зірвав чеку і кинув у натовп гранату. Після чого відразу намагався втекти, однак був затриманий охоронцями нічного клубу "Луна" в сусідньому дворі", - повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, раніше у Сумах внаслідок вибуху банки з порохом постраждали батько і двоє його дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram