ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові четвертий день поспіль "мінують" бізнес-центри

Правоохоронці вживають заходів, щоб встановити особу аноніма.

У Львові четвертий день поспіль "мінують" бізнес-центри
Фото: Макс Требухов

У Львові правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування восьми бізнес-центрів.

Про це інформує прес-служба поліції області в Фейсбуці.

Відзначають, що до правоохоронців звернулися співробітники Центру безпеки міста, які повідомили, що близько 09:00 вони знову отримали анонімне повідомлення про замінування восьми будівель львівських бізнес-центрів. Три з них розташовані на вулиці Науковій, дві - на Промисловій, інші - на вулицях Героїв УПА, Богдана Хмельницького і Шевченка.

За вказаними адресами виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб.

"Правоохоронці вживають необхідних заходів, щоб встановити особу аноніма, який повідомив про замінування", - наголошено в повідомленні.

Як повідомляє Zaxid.net, після декількох помилкових повідомлень про замінування адміністрація одного з бізнес-центрів написала звернення про відмову від перевірки будівлі на наявність вибухівки. Як зазначає департамент цивільного захисту Львівської ОДА, йдеться про бізнес-центр на вул. Науковій, 7.

Нагадаємо, це вже четверте повідомлення про "мінування" львівських бізнес-центрів за тиждень. Їх число коливається від 5 до 9. Усі повідомлення виявилися помилковими. Особи, причетні до псевдомінування, поки що не встановлені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram