ГоловнаСуспільствоПодії

Жителі Запоріжжя перекривали міжміську трасу через відключення світла

Енергопостачання обіцяють відновити сьогодні до обіду.

Жителі Шевченківського району Запоріжжя з вечора 31 травня перекрили трасу Харків-Сімферополь і вимагають відновити енергопостачання. З ранку четверга без електрики залишилися дві тисячі будинків, і до вечора аварійні бригади до них так і не приїхали.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", спочатку мешканці знеструмлених будинків перекрили ділянку дороги на перехресті вул. Юності та Мирної, а ближче до ночі вирушили на трасу "Харків-Сімферополь" і заблокували її.

На відео видно, що десятки схвильованих людей стали посеред траси і вимагають приїзду представників місцевого обленерго. На місце події приїхав представник районної адміністрації і пообіцяв розпочати відновлювальні роботи о 4 годині ранку.

На трасі утворився корок, багатьом автомобілям довелося їхати об'їзними дорогами.

Станом на 8:00 п'ятниці, 1 червня, аварійні бригади відновили роботу трьох підстанцій, найближчим часом очікується підключення ще трьох. За даними прес-служби "Запоріжжяобленерго" Зореслави Цупренко, у вечірній час бригада не могла виконати ремонт, оскільки пошкоджений кабель розташований під землею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram