ГоловнаСуспільствоЖиття

"Кілер" Бабченка розкрив свою особистість

У день "вбивства" Анатолій Цимбалюк ділився власним фотороботом.

"Кілер" Бабченка розкрив свою особистість
Алексей Цымбалюк
Фото: Фейсбук Алексея Цымбалюка

Виконавцем "вбивства" російського журналіста Аркадія Бабченка виявився учасник АТО Олексій Цимбалюк. Про це він сам написав на сторінці в Фейсбуці.

Цимбалюк написав, що не бачить сенсу "шифруватися" після того, як спецслужби оприлюднили записи з отриманням авансу, не змінивши його голос.

"Прекрасно, що в службі працюють талановиті молоді опера, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим же замовникам за долари. Чесно не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нервах. Але точно знаю, що оперативник, який всю цю справу тягнув на собі, слідчий у справі - людина честі", - написав Цимбалюк.

Він зазначив, що ніяких інтерв'ю найближчим часом давати не буде, оскільки слідство все ще триває і він "давав підписку про нерозголошення".

Раніше повідомлялося, що "кілер" Бабченко сам здав СБУ організатора замаху. Він дійсно воював в АТО тривалий час. Організатор запропонував йому вбивство Аркадія Бабченка, намагаючись зманіпулювати його патріотичними переконаннями. Отримавши пропозицію і досьє мети, чоловік одразу звернувся в СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram