ГоловнаСуспільствоЖиття

Заступник директора київської гімназії зберігав у кабінеті боєприпаси і психотропи

Заступника і директора закладу звільнено.

Заступник директора київської гімназії зберігав у кабінеті боєприпаси і психотропи
Фото: kyivcity.gov.ua

Заступника директора однієї з гімназій Києва підозрюють у підробці документів, а також у незаконному зберіганні боєприпасів і психотропних засобів.

Про це повідомляють на сайті КМДА.

"Під час слідчих дій в службовому кабінеті зазначеного заступника директора виявлено предмети, схожі на запал до бойової гранати, психотропні засоби, пристрій для відстрілу гумових куль і боєприпаси до неї. Також 29 травня 2018 року зазначений заступник директора, використовуючи підроблений екземпляр розпорядження КМДА, намагався потрапити в кабінет директора гімназії і взяти контроль над фінансово-господарською діяльністю установи", - йдеться в повідомленні.

Документи про звільнення заступника директора, а також директора закладу із займаних посад уже готові і підписані.

Фото: kyivcity.gov.ua

Фото: kyivcity.gov.ua

"Ситуація в гімназії перебуває під посиленим контролем правоохоронців і представників Київської міської державної адміністрації. До охорони гімназії також залучено співробітників формування «Муніципальна варта»", - зазначили в КМДА.

Фото: kyivcity.gov.ua

За неофіційною інформацією, мова йде про гімназію "Київська Русь" на вулиці Гмирі в Дарницькому районі столиці.

Нагадаємо, у квітні цього року, представники антикорупційних служб КМДА провели перевірку фінансово-господарської діяльності цієї гімназії. Матеріали з виявленими порушеннями були направлені в поліцію для відкриття кримінального провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram