ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє людей загинули і п'ять постраждали в ДТП за участю хмельницького чиновника

Службовий електромобіль в'їхав у причеп КамАЗа.

У Хмельницькій області під час зіткнення легкового автомобіля і КамАЗа загинули двоє людей, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

Трагедія сталася на в'їзді у Хмельницький. Автомобіль Nissan Leaf зіткнувся в причепом автомобіля КамАЗ, який зупинився на узбіччі.

Фото: hm.npu.gov.ua

За попередньою інформацією, 38-річний місцевий житель, який керував автомобілем Nissan Leaf, не врахував дорожньої ситуації, з'їхав на узбіччя і зіткнувся з причепом автомобіля КамАЗ під керуванням 39-річного жителя Красилова, який зупинився на узбіччі дороги для ремонту. "У результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля Nissan, жителі Хмельницького, 1985 і 1986 р.н., загинули на місці події. Водій Nissan і четверо пасажирів, серед яких 30-річна жінка і троє дітей 2007-2009 років народження, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалих госпіталізовано у Хмельницьку обласну лікарню. Одна дитина в дуже тяжкому стані", - поінформували в поліції.

Фото: hm.npu.gov.ua

"На цей момент встановлено, що він (водій - ред.) є посадовою особою мерії Хмельницького, якій також належить легковий автомобіль, причетний до ДТП", - уточнили в прес-службі ГУНП.

За даними сайту «Е», ДТП сталася за участю начальника Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Романа Миколаєва. За одними даними, його затримано, за іншими - перебуває в лікарні з травмами голови і ребер. Загибла жінка - завідувач дошкільним навчальним закладом №53 Наталя Докторук.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Варшаві на кільцевій розв'язці потрапили в ДТП десять українських студентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram