ГоловнаСуспільствоЖиття

Убитий черкаський депутат 2003 року застрелив свою дружину, - ЗМІ

Свідчення поліція нібито отримала від затриманого Миколи Гончара.

Убитий черкаський депутат 2003 року застрелив свою дружину, - ЗМІ
Сергей Гура
Фото: apostrophe.ua

Микола Гончар, підозрюваний у вбивстві депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури, співпрацює зі слідством і почав давати свідчення про злочинне минуле загиблого. Про це повідомляє телеканал "Еспресо" з посиланням на власні джерела.

Згідно з повідомленням, 15 років тому Сергій Гура вбив свою дружину, а його вбивця і екс-охоронець Микола Гончар був свідком цього. Злочин стався 2003 року: Гура в присутності Гончара нібито застрелив свою дружину з пістолета Макарова, а потім обидва чоловіки поїхали ховати тіло. Жінку закопали в лісосмузі на околиці села Ліски, однак наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник, через що він наказав Гончарові відкопати її та вилучити телефон.

Правоохоронцям Гура повідомив, що його дружина поїхала в Росію.

За даними видання, тіло загиблої знайшли й ексгумували.

Офіційних коментарів поліції про розслідування на цей момент немає.

Нагадаємо, Сергія Гуру вбили у власному офісі в Черкасах 24 травня. Гончар кілька разів вистрілив у депутата, після чого забарикадувався у приміщенні. Поліція відкрила кримінальне провадження у цій справі за фактом умисного вбивства, колишньому товаришеві депутата загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram