ГоловнаСуспільствоПодії

28 українських туристів постраждали у великій ДТП у Будапешті

Восьмеро осіб перебувають у тяжкому стані.

Пізно ввечері в понеділок, 28 травня, в Будапешті сталася велика аварія за участю українського автобуса. Двоповерховий туристичний автобус Setra (номер ВХ 3219 ВА) дорогою в аеропорт Феріхедь на швидкості в'їхав у 3,5-метровий обмежувач висоти.

У результаті зіткнення практично весь другий поверх, де було близько двадцяти пасажирів, знесло, повідомляє портал Мукачево.

На місце ДТП негайно прибули рятувальники і пожежні команди. За інформацією управління катастроф Будапешта, в автобусі подорожували близько 50 пасажирів. Відомо про 28 поранених, серед них 8 - з тяжкими травмами. Про загиблих не повідомляють.

Відомо, що автобус прямував із Хмельницької області.

Дорога в аеропорт через ДТП була повністю перекрита. Чотирьох травмованих українців пожежники діставали з-під уламків.

Оновлення. Прем'єр Володимир Гройсман повідомив, що постраждалі в ДТП в Угорщині українські туристи будуть забезпечені всім необхідним.

"Аварія з українськими туристами в Будапешті. Наш консул уже відвідав місце ДТП. Тримаємо ситуацію на контролі. Люди будуть забезпечені всім необхідним", - написав голова уряду у Twitter.

Нагадаємо, сьогодні вранці у ДТП у Кіровоградській області потрапив автобус із шахтарями. У результаті аварії травми отримали троє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram