ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний водій насмерть збив дворічну дитину в Сумській області

Винуватця знайшли в сусідньому селі.

У неділю, 27 травня, в селі Сім'янівка Конотопського району Сумської області автомобіль збив насмерть дворічну дитину.

Водій їхав у бік Конотопа і на заокругленні дороги виїхав на зустрічну смугу, збивши хлопчика, який разом з сестрою і декількома іншими дітьми йшли по узбіччю.

Фото: npu.gov.ua

Дитина від отриманих травм померла на місці, а винуватець ДТП зник з місця події.

"Була отримана інформація, що ймовірний порушник керував автомобілем "Деу Ланос", тому правоохоронці почали перевірку власників автомобілів цієї марки. В поле зору оперативників потрапив 48-річний житель сусіднього села, який мав такий автомобіль. Поліцейські перевірили інформацію і в результаті вжитих заходів правопорушника затримали приблизно через дві години після скоєної ДТП", - сказано в повідомленні.

Виявилося, що чоловік після святкування дня села вирішив покататися на машині. Після того, як збив дитину, він швидко повернувся додому, залишив автомобіль у дворі матері, а сам сховався в кущах у сусідньому домогосподарстві.

Фото: npu.gov.ua

Слідчі Конотопського відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, які призвели до загибелі людей), за якою винуватцеві ДТП загрожує тюремне ув'язнення терміном до восьми років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram