ГоловнаСуспільствоПодії

У поліції уточнили кількість затриманих під час сутичок на ринку біля "Лісової"

Спочатку повідомляли про 10 затриманих.

У поліції уточнили кількість затриманих під час сутичок на ринку біля "Лісової"
Фото: Олександра Чернова\Громадське

У поліції повідомили, що в результаті сутичок на ринку біля станції метро "Лісова" в Києві затримані 34 людини, а не 10, як інформували раніше. Про це йдеться на сайті відомства.

"В цілому в управління поліції доставили 34 людини: з ними спілкуються правоохоронці для встановлення всіх обставин події", - йдеться в повідомленні.

Вранці 27 травня декілька десятків агресивно налаштованих молодих людей на ринку біля станції метро "Лісова" пошкодили торгову точку продавця, який побив військового пенсіонера і вчора був затриманий. Нападники влаштували бійку з поліцейськими, зокрема жбурляли каменюки. У результаті конфлікту постраждали три правоохоронці.

До якої організації належать молоді люди, які провокували сутички, - невідомо.

За словами голови ГО "Браття" Олександра Сухарського, на місці події було приблизно 500 осіб - представників різних організацій. Члени ГО "Браття" теж там були, однак, переконує Сухарський, діяли окремо від радикалів і "доносили свою позицію" до адміністрації ринку, що вчорашні події не можуть просто так зійти з рук.

Нагадаємо, причиною сьогоднішніх заворушень стало побиття на ринку військового пенсіонера, який заступився за жінку. Зловмисника затримано. Поліція відкрила кримінальні провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram