ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє дітей потонули в ставку в Чернівцях

Раніше того ж дня в іншій водоймі потонув 18-річний хлопець.

Двоє дітей потонули в ставку в Чернівцях
Фото: cv.dsns.gov.ua

У Чернівцях двоє хлопчиків потонули в ставку. Трагедія сталася напередодні, 24 травня, повідомляє управління ДержНС в Чернівецькій області.

"На вулиці Патріса Лумумби в ставку потонули двоє хлопчиків, 2008 і 2009 років народження", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що троє дітей самі гралися поблизу ставка і вирішили в ньому скупатися. Під час купання двоє з них зникли у воді. Третій хлопчик, який в той момент перебував на березі, покликав на допомогу дорослих.

"Працівники міської рятувальної станції та місцеві жителі спільними зусиллями підняли на поверхню тіла двох хлопців, на жаль, вже без ознак життя", - повідомляють в ДержНС.

Раніше того ж дня у водоймі на вулиці Винниченка в Чернівцях потонув 18-річний хлопець.

"Близько 14:00 житель села Цвяхівка Герцаївського району, в 2000 р н., відпочиваючи разом з дівчиною, вирішив спробувати переплисти водойму. Хлопець не розрахував власних сил і не зумів допливти до пірсу протилежного берега 10 метрів. Він зник під водою і більше не виплив на поверхню", - повідомляють рятувальники.

Дівчина, яка була в той час на березі, викликала рятувальників і медиків. Водолази Чернівецької міської рятувальної станції на воді підняли на поверхню тіло молодої людини без ознак життя.

Як повідомлялося, 20 травня автомобіль потонув у річці в Кіровоградській області разом з водієм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram