ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поранено двох військових, загиблих немає

Вогнем знищено двох бойовиків, трьох поранено.

На Донбасі поранено двох військових, загиблих немає
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 23 травня 2018 року, російська армія на Донбасі 38 разів обстріляла позиції українських військ і об'єкти цивільної інфраструктури, причому 8 разів були використані міномети. Такі дані станом на 07:00 повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил.

Найнапруженіша ситуація була в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке, Зайцеве, Гранітне, Опитне, Павлопіль, а також на позиціях ЗСУ на Шахті Бутівка.

Російсько-окупаційні війська, які обстріляли опорний пункт ЗСУ, знову зірвали розведення військ і сил у районі блокпостів біля Станиці Луганської, що біля Луганська.

За добу в боях поранено двох військовослужбовців: їх евакуювали у госпіталь, їм надана необхідна на цьому етапі медична допомога. З півночі сьогодні втрат серед сил ООС немає.

Як уточнили пізніше в оперативному командуванні "Північ", сьогодні окупаційні війська вже тричі порушили режим припинення вогню, причому один раз - із застосуванням артилерії забороненого калібру.

Розвідка доповідає, що українська армія за звітний період знищила двох бойовиків, трьох бойовиків поранено.

Нагадаємо, напередодні трьом затриманим на Донбасі бойовикам, яких українські військові затримали і передали в СБУ в неділю, 20 травня, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram