ГоловнаСуспільствоЖиття

Харківський суд продовжив арешт трьох підозрюваних у теракті 2015 року

Наступне засідання призначене на 30 травня.

Харківський суд продовжив арешт трьох підозрюваних у теракті 2015 року
Фото: EPA/UPG

Фрунзенський районний суд Харкова продовжив ще на 60 діб утримання під вартою трьох підозрюваних у скоєнні теракту 22 лютого 2015 біля Палацу спорту. Про це повідомляє УНН.

"Суд постановив: клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького, Сергія Башликова задовольнити. Продовжити обвинуваченим строк тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави", - сказано в постанові суду.

Під час засідання сторона захисту спочатку просила суд не застосовувати до підзахисних будь-які запобіжні заходи, а пізніше просила застосувати запобіжний захід, не пов'язаний з арештом.

Наступне судове засідання призначене на 11:00 30 травня.

Нагадаємо, 22 лютого 2015 біля Палацу спорту в Харкові під час ходи з нагоди річниці перемоги Революції гідності стався теракт. В результаті вибуху тоді загинули чотири людини. Через три дні за підозрою в теракті було затримано трьох харків'ян - Володимира Дворнікова, Сергія Башликова і Віктора Тетюцького. За версією слідства, зазначені особи були завербовані російськими спецслужбами і пройшли спеціальну підготовку на території Білгородської області. За наявною у слідства інформацією, за здійснення теракту виконавці повинні були отримати 10 тис. доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram