ГоловнаСуспільствоЖиття

Найєм виписався з лікарні і планує повернутися в Раду

Депутат пообіцяв інформувати громадськість про перебіг розслідування у своїй справі.

Найєм виписався з лікарні і планує повернутися в Раду
Мустафа Найем
Фото: Макс Требухов

Народного депутата Мустафу Найєма, якого 30 квітня 2018 року побили в центрі Києва, виписали з лікарні.

"Виписали з лікарні, зняли всі шини, прути, гумки й інші пристосування. Дякую всім за підтримку, гумор і окремо за те, що не посміли жаліти. Взагалі, це була гарна пауза. Багато чого переосмислив і переоцінив", - написав Найєм на своїй сторінці у Фейсбуці.

"За добу мовний апарат повинен відновитися, завтра вже планую вийти на роботу і проголосувати за Антикорупційний суд", - додав нардеп.

Він також подякував своїм рідним і близьким за те, що "всі пройшли цю ситуацію гідно".

"Я і мої адвокати ретельно стежимо за перебігом розслідування і будемо регулярно публічно інформувати про його результати. Зараз троє хлопців, як і раніше, перебувають під нічним домашнім арештом, а їх захисники намагаються домогтися скасування запобіжного заходу через суд. Один із двох автомобілів арештовано, а другий знайти поки що не вдалося. Головний підозрюваний, усупереч обіцянкам адвокатів, як і раніше, "в бігах", - написав Найєм.

За його інформацією, азербайджанська сторона не поспішає видавати Україні затриманого в Баку підозрюваного в побитті.

Нагадаємо, 30 квітня в центрі Києва в результаті конфлікту на дорозі невідомі напали на народного депутата Мустафу Найєма (фракція БПП). У результаті побиття в депутата діагностували перелом щелепи і струс головного мозку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram