ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли околиці Маріуполя з мінометів

Обстріл Талаківки розпочався близько 18:45 і тривав майже до 20:00.

В околицях Маріуполя Донецької області ввечері 22 травня велися бойові дії. Про це місцеві жителі повідомляють у соціальних мережах, пишуть Новости Донбасса.

Згідно з повідомленнями, звуки боїв лунають майже у всіх районах Маріуполя, починаючи з 19:00. Зокрема, звуки канонади чути і в центрі міста. Користувачі пишуть, що сторони використовують важку артилерію.

У коментарі виданню представник прес-центру Об'єднаних сил підполковник Віктор Шубець сказав, що не готовий наразі робити заяви щодо боїв під Маріуполем. За його словами, ввечері військові дії спостерігаються в усіх напрямках у зоні боїв на Донбасі. Найінтенсивніші обстріли в ООС фіксують на горлівському та маріупольському напрямках, додав спікер.

Як повідомили місцевому сайту Маріуполя 0629 у прес-центрі ООС, бої сконцентровані в районі селища Талаківка.

У поліції Донецької області пізніше повідомили, що бойовики випустили по Талаківці близько 100 снарядів, використовуючи під час обстрілу артилерію калібру 120 і 150 мм. 20 з них не розірвалися.

За попередньою інформацією, постраждалих серед мирних жителів немає.

Зазначається, що обстріл Талаківки розпочався близько 18:45 і тривав майже до 20:00. Вогонь припав на нежитловий сектор населеного пункту.

"Було пошкоджено будівлю місцевого підприємства, яке тимчасово не працює, і близько 10 автомобілів, які йому належать. В результаті вибухів загорілося поле", - інформують у поліції.

Обстріл Талаківки правоохоронці кваліфікували як терористичний акт. У селищі також організовано нічне патрулювання поліцейських.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram