ГоловнаСуспільствоОсвіта

В Україні розпочалася основна сесія ЗНО-2018

Сьогодні абітурієнти складають іспит з математики.

В Україні розпочалася основна сесія ЗНО-2018
Фото: konkurent.in.ua

Сьогодні в Україні почалася основна сесія зовнішнього незалежного тестування. Першим предметом, який здають абітурієнти, стала математика. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

22 травня об 11:00 починається тестування з математики, 24 травня пройдуть тести з української мови та літератури, 29 травня - тестування з іспанської, німецької та французької мов, 1 червня - з англійської мови. В основну сесію тестування також включено біологію, історію України, географію, фізику і хімію.

Допуск учасників до пунктів тестування здійснюється за наявності сертифіката зовнішнього тестування, паспорта чи іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, і запрошення-перепустки.

Центр рекомендує абітурієнтам мати 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також за бажанням прозору пляшку з питною водою.

Під час тестування в абітурієнтів не повинно бути зі собою засобів зв'язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження чи відновлення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, не передбачених процедурою тестування.

Учасникам тестування під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором.

Нагадаємо, на зовнішнє незалежне тестування 2018 року зареєструвалися понад 335 тис. учасників. Тільки 4% абітурієнтів побажали складати тести російською мовою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram