ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваний у викраденні мотоцикла Масі Найєма погодився на штраф і місяць роботи волонтером у військовому госпіталі

"Саме таке покарання дійсно може змінити людину".

Підозрюваному в угоні мотоцикла брата депутата Верховної Ради Мустафи Найєма обрали покарання. Про це повідомив Масі Найєм.

"Сьогодні підписали угоду про примирення з підозрюваним у крадіжці мого мотоцикла. Ми погодили, що покарання йому буде у вигляді: штрафу (відповідно до ч.1 ст.289 КК) в розмірі 17000 грн. (йде в дохід держави); роботи на волонтерських засадах в головному військовому клінічному госпіталі протягом 30 днів. Підозрюваний погодився", - написав Найєм на своїй сторінці в Facebook.

Фото: Українська правда

На думку Масі Найєма, "саме таке покарання дійсно може змінити людину". Нагадаємо, в п'ятницю, 11 травня, з-під будівлі Апеляційного суду Києва викрали мотоцикл брата народного депутата Мустафи Найєма. Масі Найєм був присутній в Апеляційному суді, тому що там повинні були розглядати дві скарги у справі про побиття народного депутата Мустафи Найєма, проте їх розгляд перенесли на 16 і 24 травня.

Найєма побили ввечері 30 квітня біля Бессарабського ринку. Трьом зловмисникам оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одній людині, яка безпосередньо вдарила депутата в обличчя, заподіявши тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Для всіх затриманих вибрали запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту. Четвертий нападник вилетів у Баку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram