ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві через фінал Ліги чемпіонів оголосили підвищений рівень терористичної загрози

До завершення заходів підрозділи МВС переведені в надзвичайний режим роботи.

У Києві через фінал Ліги чемпіонів оголосили підвищений рівень терористичної загрози
Фото: EPA/UPG

З 21 травня і до кінця заходів з організації фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві підвищений рівень терористичної загрози.

Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв, інформує прес-служба МВ.

"З сьогоднішнього дня і до кінця заходів ми маємо підвищений рівень терористичної загрози. Вибухотехніки всіх регіонів повинні оперативно і своєчасно передавати інформацію про виявлені безгоспні речі", - сказав керівник поліції.

Князєв наголосив, що на кожен факт залишення без нагляду речей і пакетів в обласних центрах на шляхах сполучення вболівальників із західного кордону і до Києва, а також в містах Харків та Одеса поліція буде реагувати як на терористичну загрозу, де об'єктом посягання можуть бути вболівальники.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий додав, що до завершення фіналу Ліги чемпіонів підрозділи МВС переведені в надзвичайний режим роботи.

"Будуть задіяні 26 повітряних пунктів пропуску, автомобільних 51, 53 залізничних. На цих пунктах пропуску працюватимуть до тисячі прикордонників і залучені до 100 службових собак. Організовано прибуття близько 11 тисяч уболівальників через аеропорт Бориспіль. Очікується прибуття близько 15 тисяч осіб автомобільним транспортом", - зазначив Яровий.

Раніше сьогодні патрульна поліція оприлюднила список київських вулиць, де буде обмежено рух транспорту в зв'язку з підготовкою та проведенням фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram