ГоловнаСуспільствоПодії

Двох дівчаток на роликах збив автобус у Борисполі, одна з них загинула

За попередньою інформацією, наїзд стався на пішохідному переході.

Двох дівчаток на роликах збив автобус у Борисполі, одна з них загинула
Фото: www.0542.ua

Міжміський автобус збив двох дівчат у Борисполі Київської області, в результаті чого одна з них загинула. Про це повідомив начальник відділу комунікації Нацполіції в Київській області Микола Жукович, повідомляє УНН. "У Борисполі міжміський автобус збив двох дівчат 2007 і 2008 року народження. Менша з них загинула під колесами автобуса, а старша доставлена в лікарню. За попередньою інформацією, дівчата на роликах виїхали на пішохідний перехід, де їх збив автобус", - зазначив Жукович.

За даними ресурсу dtp.kiev.ua, тіло загиблої автобус протягнув під колесами ще 20 метрів. Інша дівчинка госпіталізована у важкому стані. "ДТП з постраждалими вулиця Київський Шлях, 41 ... Водій автобуса, за попередньою інформацією, гальмував, але не зміг уникнути зіткнення з пішоходами на пішохідному переході", - йдеться в повідомленні.

На місці працює слідчо-оперативна група. Водія автобуса затримали. Він перебуває у відділі поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, раніше двоє людей загинули в результаті лобового зіткнення БМВ і мікроавтобуса в Сумській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram