ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному затримали банду, що видавала себе за військових

Раніше судимі місцеві жителі займалися збутом наркотиків і зброї.

У Рівному затримали банду, що видавала себе за військових
Архив
Фото: СС0 Public Domain

Співробітники Служби безпеки викрили в Рівному організоване злочинне угруповання, учасники якого видавали себе за військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

До складу банди входили раніше судимі місцеві жителі, які займалися збутом психотропних речовин і вогнепальної зброї, а також незаконним видобутком бурштину-сирцю. Для маскування своєї діяльності вони використовували військову форму встановленого зразка.

Трьох фігурантів справи оперативники спецслужби затримали в обласному центрі під час збуту чергової партії метамфетаміну. Під час обшуків за місцем їх проживання виявили велику кількість психотропних речовин і марихуани, патрони різного калібру, холодну зброю, а також бурштин-сирець. Вилучені предмети і речовини направили на експертизу.

Двом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину й обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (ст. 185, 198, 263, 307, 309 Кримінального кодексу). Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали 9 членів організованого злочинного угруповання, до складу якого входили, зокрема, діючі правоохоронці, за підозрою в рекеті, здирництві, викраданні людей у Києві та Київській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram