>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА компенсує Києву 100 тис. євро за безкоштовний проїзд уболівальників

Квиток на матч буде проїзним у громадському транспорті.

УЄФА компенсує Києву 100 тис. євро за безкоштовний проїзд уболівальників
Фото: blogspot.com

УЄФА компенсує Києву 100 тис. євро за впровадження безкоштовного проїзду для вболівальників з квитками на фінальні матчі чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів 2018 року й акредитованих осіб (24-27 травня).

Про це повідомив менеджер з питань транспорту і мобільності під час проведення фіналів ЛЧ УЄФА 2018 року Сергій Хижняк, передає "Інтерфакс-Україна".

"Квиток на матч буде і проїзним у громадському транспорті. Упродовж 36 годин, в суботу, 26 травня, і до 12:00 неділі, 27 травня, можна буде проїхати в метро і муніципальним транспортом Києва безкоштовно на підставі квитка на матч", - розповів він.

Ця норма стосується також акредитованих осіб - журналістів, волонтерів та інших. Ця ж схема буде працювати і для вболівальників, у яких є квитки на фінал жіночої Ліги чемпіонів, який відбудеться 24 травня.

"УЄФА і Київська міська державна адміністрація домовилися, що УЄФА компенсує місту за це 100 тис. євро", - зазначив він.

Хижняк також порекомендував жителям і гостям Києва в дні фіналів ЛЧ користуватися громадським транспортом, ходити пішки й утриматися від використання особистих авто в центральній частині столиці.

Нагадаємо, з 14 липня проїзд у київському транспорті подорожчає до 8 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram