ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовослужбовець загинув, двох поранено в зоні ООС

Обстріли активізувалися у другій половині дня.

Один військовослужбовець загинув, двох поранено в зоні ООС
Фото: Макс Требухов

За минулу добу, 15 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил ситуація залишалася складною. Бойові дії активізувалися після 16:00 і тривали в усіх напрямках. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російсько-окупаційні війська 45 разів порушили режим припинення вогню, з них 17 разів - із застосуванням важкого озброєння. Окупанти знову обстріляли з 82-міліметрових мінометів населений пункт Новгородське.

На Луганщині найнапруженішою була ситуація в районі населених пунктів Троїцьке і Новозванівка. На Донецькому напрямку активні оборонні дії підрозділи Об'єднаних сил вели в районах населених пунктів Майське, Зайцеве, Залізне, Верхньоторецьке, Піски. За даними розвідки, втрати противника за минулу добу склали двоє загиблих і троє поранених. Адекватну відповідь ворог отримав на Маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Талаківка і Широкине.

Під час бойових дій один наш захисник загинув, ще двоє отримали поранення і були оперативно евакуйовані в госпіталь.

Протягом ночі 16 травня інтенсивність бойових дій зменшилася. Тривали бої із застосуванням тільки стрілецької зброї. Станом на 7:00 ранку втрат немає.

Нагадаємо, напередодні Донбас відвідав спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram