ГоловнаСуспільствоЖиття

У брата Найєма з-під будівлі суду викрали мотоцикл (оновлено)

Поліція почала розслідування.

У брата Найєма з-під будівлі суду викрали мотоцикл (оновлено)
Фото: facebook.com/MasiNayyem

У п'ятницю, 11 травня, з-під будівлі Апеляційного суду Києва викрали мотоцикл Масі Найєма - брата народного депутата Мустафи Найєма.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Щойно під Апеляційним судом викрали мій мотоцикл. Біла Honda. Приїхав сюди о 09:23. Я нікого не підозрюю. Це банальне викрадення", - написав Найєм.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення, повідомив "Українським новинам" співробітник столичної поліції.

За його словами, в Києві оголошено план "Перехоплення". Крім того, будуть вилучатися камери відеоспостереження біля будівлі суду.

Справу відкрито за ст.289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Тим часом адвокат Аліна Самарець опублікувала у Фейсбуці фото ймовірного викрадача.

"Ця людина на фото сьогодні біля самого Апеляційного суду Києва, під носом в охорони суду викрала мотоцикл Масі Найєма", - написала вона.

Нагадаємо, 11 травня Масі Найєм був в Апеляційному суді, тому що там мали розглядати дві скарги у справі про побиття народного депутата Мустафи Найєма, однак розгляд перенесли на 16 і 24 травня.

Мустафу Найєма побили ввечері 30 квітня біля Бессарабського ринку. Трьом зловмисникам оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одному чоловікові, який безпосередньо вдарив депутата в обличчя, заподіявши тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Для всіх затриманих обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Четвертий нападник вилетів у Баку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram