ГоловнаСуспільствоЖиття

Петиція про захист традиційної сім'ї набрала 25 тис. підписів

Документ буде спрямований на розгляд глави держави.

Петиція про захист традиційної сім'ї набрала 25 тис. підписів
Фото: Макс Левин

Петиція Президенту України щодо захисту традиційних сімейних цінностей та інституту сім'ї набрала 25 тис. голосів. Відповідні дані розміщені на сайті глави держави.

Петицію розміщено 8 лютого 2018 громадянином Віктором Танцюрою, і на сьогодні вона набрала 25445 голосів при необхідних 25 тис.

У петиції автор просить Президента:

1) звернутися з посланням до народу України і посланням до Верховної Ради України про підтримку, захист і популяризацію традиційних сімейних цінностей та інституту сім'ї в Україні;

2) розробити та видати указ Президента України про загальнодержавну стратегію захисту та популяризації традиційних сімейних цінностей та інституту сім'ї в Україні;

3) з метою захисту і розвитку інституту сім'ї та підвищення моральності українського суспільства розробити і внести до Верховної Ради як невідкладний законопроект про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей, зокрема, у формі так званих "маршів рівності", "прайдів", "гей-парадів", "фестивалів квір-культури", а також тематичних матеріалів у засобах масової інформації.

Читайте також: Толерантна гідність чи виклики ксенофобства?

Тепер петиція буде спрямована на розгляд глави держави.

Нагадаємо, за даними Amnesty International в Україні зросла кількість нападів на ЛГБТ-активістів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram