ГоловнаСуспільствоЖиття

Російський лайнер, що курсує до Криму, не зміг вийти в рейс через пожежу

Теплохід "Князь Володимир" удруге відклав рейс із Сочі.

Російський лайнер, що курсує до Криму, не зміг вийти в рейс через пожежу
Фото: Надано автором

На скандальному російському теплоході "Князь Володимир", що курсує за маршрутом Сочі - Севастополь, сталася пожежа. У неділю, 6 травня, в машинному відділенні лайнера сталося задимлення, через що було скасовано найближчий рейс із морського порту Сочі. Про це повідомило РИА Новости.

На момент займання на лайнері перебували понад 200 членів екіпажу. Начальник сочинського гарнізону пожежної охорони Олексій Колодко розповів, що вночі проти неділі на судні загорівся дизель-генератор.

"Гасили вісім пожежних розрахунків. Довелося евакуювати 243 людини. Після того як пожежу загасили, всі вони повернулися назад на судно", - зазначив Колодко.

Внаслідок події постраждалих немає. Нині з'ясовуються причини займання та терміни усунення наслідків.

Читайте також: Варяги: Хто тепер керує Севастополем

Нагадаємо, 2018 року лайнер "Князь Володимир" ще не виходив у відкрите море. Наприкінці квітня перший у цьому році круїз скасували через технічну несправність судна. Його перенесли на 6 травня, однак, через пожежу теплохід знову не вийшов у рейс. Український центр "Миротворець" раніше заносив пасажирів "Князя Володимира" до чорного списку за незаконний в'їзд до окупованого Криму.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram