ГоловнаСуспільствоПодії

Найєм попросив надати йому державну охорону, - ЗМІ

Депутату погрожують по електронній пошті.

Найєм попросив надати йому державну охорону, - ЗМІ
Фото: facebook.com-kyiv.news1

Народний депутат Мустафа Найєм, якого побили 30 квітня у центрі Києва, отримує погрози і попросив правоохоронців надати йому державну охорону. Про це повідомляє ТСН.

За інформацією каналу, "через численні погрози, що надходять на електронну пошту йому і його близьким, політик боїться за своє життя".

Постраждалий нардеп перебуває в одній із столичних клінік з декількома переломами обличчя. Як йдеться у матеріалі, він не зустрічається з журналістами та не розголошує назву лікувального закладу.

Про погрози Найєму від нападників раніше повідомляла його колега за фракцією народний депутат Світлана Заліщук.

Нагадаємо, 30 квітня у центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав в результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами доставили у відділення швидкої допомоги та прооперували.

Для розшуку нападників було введено план "Перехоплення", затримано трьох осіб.

Підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту: двом - нічний, третьому - цілодобовий з носінням електронного браслета.

Четвертого нападника, який через три години після побиття вилетів у Баку, оголосили в розшук. Пізніше чоловіка затримали в Азербайджані і зараз готують його екстрадицію.

За фактом нападу на народного депутата порушено кримінальне провадження за статтями "Хуліганство" і "Умисне тілесне ушкодження середнього ступеня".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram