ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Канадські лікарі проведуть безкоштовні пластичні операції для бійців АТО

Військові, які постраждали під час АТО, зможуть отримати допомогу 19-25 травня.

Канадські лікарі проведуть безкоштовні пластичні операції для бійців АТО
Фото: EPA/UPG

Команда канадських лікарів знову прибула в Україну, щоб допомогти пораненим активістам Майдану і бійцям української армії. В Одесі з 19 по 25 травня вони спільно з українськими колегами будуть проводити безкоштовні пластичні операції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"Уже вшосте канадські лікарі-волонтери приїжджають в Україну, щоб надати безоплатну допомогу. Пластичні операції проводитимуть на обличчі і верхніх кінцівках, усуватимуть посттравматичні черепно-лицеві деформації, дефекти м'яких тканин і рубці. За весь час вони безоплатно прооперували понад сотню українських пацієнтів. Дякую канадським колегам з Канадсько-Української Фундації за незмінну підтримку наших пацієнтів і допомогу нашим лікарям!" - сказала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Звертатися по безкоштовну медичну допомогу можуть українські військовослужбовці, поранені під час військових дій на Сході України, і постраждалі учасники Революції Гідності.

Якщо ви або ваші рідні, друзі, знайомі потребують допомоги - звертайтеся за номером 097 952 50 32 або на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, Комітет ВР з питань охорони здоров'я визнав роботу в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун незадовільною і рекомендував парламенту прийняти звернення до Кабінету Міністрів про її відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram