ГоловнаСуспільствоЖиття

Чоловік намагався вивезти п'ятирічну дитину в Угорщину серед сумок з речами

Дитина була накрита ковдрою, а зверху лежала сумка з речами.

Чоловік намагався вивезти п'ятирічну дитину в Угорщину серед сумок з речами
Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мукачівського загону затримали на кордоні чоловіка, який незаконно намагався вивезти в Угорщину п'ятирічну дитину.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Під час огляду автомобіля "Фольксваген", в якому на виїзд з України слідували п'ятеро осіб, прикордонники виявили дівчинку п'яти років. Дитина була накрита ковдрою, а зверху лежала сумка з речами.

"Дівчинка мала при собі біометричний паспорт громадянки України, який не було надано прикордонникам при проведенні паспортного контролю осіб", - наголошено в повідомленні.

Чоловік назвався батьком дівчинки, але ніяких документів надати не зміг. Прізвище дитини також не збігалося з прізвищем чоловіка. До того ж, ніяких дозвільних документів на вивезення дитини за кордон від матері при ньому не було. Не було також і свідоцтва про народження дитини, яке могло б підтвердити батьківство.

Про інцидент поінформовано представників Національної поліції. З'ясовують усі обставини незаконного вивезення дитини за кордон.

Нагадаємо, в поїзді "Київ-Перемишль" польські митники виявили жінку, яка намагалася провезти свого 8-річного сина без біометричного паспорта, помістивши його у валізу. Раніше ця жінка вже намагалася перетнути кордон зі своїм сином, але їй відмовили, тому що дитина не мала необхідних документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram