ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох українських військових поранено за добу на Донбасі

Бойовики 53 рази відкривали вогонь.

Трьох українських військових поранено за добу на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу, 27 квітня, російсько-окупаційні війська зробили 53 обстріли позицій Збройних Сил України. Бойовики продовжують застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку із заборонених 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Водяного. Також міномети калібру 120 мм ворог застосував у районі Лебединського.

Крім цього, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник неодноразово вів вогонь по українських позиціях поблизу Шахти «Бутівка», Невельського, Гнутового, Мар'їнки, Кам'янки та Пісков, з озброєння БМП і протитанкового ракетного комплексу стріляли під Талаківкою, з гранатометів - неподалік Авдіївки і Богданівки, з великокаліберних кулеметів - у районі Опитного, Верхньоторецького, Широкиного, Павлополя та Пищевика, зі стрілецької зброї - по захисниках Авдіївки, Красногорівки, Талаківки й Широкиного, а поблизу Мар'їнки - вівся снайперський вогонь.

На луганському напрямку зі 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по українських позиціях під Кримським. Також 120 мм міномет, БМП і гранатомети агресор задіяв по українських опорних пунктах поблизу Світлодарська.

Внаслідок ворожого вогню троє українських воїнів зазнали поранень. Постраждалих захисників доправили до лікувальних закладів.

Нагадаємо, учора  військові показали наслідки обстрілу бойовиками Зайцевого.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram