ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція визначилася з основними версіями вбивства Пащенка

Підозрювані, можливо, вже є, але підозру ще не оголошено.

Поліція визначилася з основними версіями вбивства Пащенка
Фото: hr.npu.gov.ua

У справі вбитого бізнесмена Ігоря Пащенка слідство розглядає дві версії, але підозру поки що нікому не висунено. Про це повідомила начальниця відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Ірина Атаманенко, передає Укрінформ.

"У рамках розслідування цього злочину поки що дві основні версії. Перша - спірні питання, пов'язані з об'єктами нерухомості, розташованими на території міста й області, і друга - це конфліктна ситуація, неприязні стосунки, пов'язані безпосередньо з підприємницькою діяльністю потерпілого. Це дві основні версії , які розвиває слідство. Щодо підозрюваних, то вони, можливо, вже і є, але їх прізвищ слідство не озвучує. Поки що підозру нікому не висунено", - додала Атаманенко.

В інтересах слідства перелік об'єктів нерухомості, через які могли скоїти злочин, поки що також не оприлюднюють. Не розголошують і інформацію, яку розповів слідчим 25 квітня прооперований охоронець Пащенка.

Читайте також: Екс-мер Херсона пропонує 50 тис. грн за інформацію про вбивцю Пащенка

"Слідчі з ним уже поспілкувалися, але в межах слідства ми не можемо розкривати інформацію, яку він озвучив. Щоб не нашкодити перебігу розслідування", - сказала начальниця відділу комунікації.

Нагадаємо, увечері 24 квітня 2018 року у Дніпровському районі Херсона був убитий місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, а його охоронець отримав важкі поранення і госпіталізований. За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно із ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Охоронець - єдиний, хто бачив убивцю. Решта свідків тільки чули постріли і бачили вже розстріляних людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram