ГоловнаСуспільствоВійна

Поліція Запоріжжя проводить антитерористичні навчання прямо в місті

Жителів і гостей просять зберігати спокій і повідомляти про все підозріле.

Поліція Запоріжжя проводить антитерористичні навчання прямо в місті
Фото: mvs.gov.ua

Патрульна поліція Запорізької області оголосила про перехід на закони, що діють у зоні АТО, на період навчальної антитерористичної операції з 24 по 26 квітня. Про це повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці в Фейсбуці.

Навчання проходять в умовах, максимально наближених до реальних, у них задіяні Національна поліція, Нацгвардія, Держслужба з надзвичайних ситуацій і інші підрозділи, причетні до боротьби з тероризмом. Поліцейські закликають жителів області зберігати спокій і з розумінням поставитися до можливих незручностей.

Відповідно до закону про боротьбу з тероризмом, правоохоронці на період проведення навчань мають право перевіряти документи громадян, оглядати особисті речі, тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на дорогах і вулицях.

Також жителів просять у разі виявлення підозрілих предметів або інформації про протиправні дії негайно звертатися до правоохоронців.

Нагадаємо, 30 квітня антитерористична операція в окремих регіонах Донецької і Луганської областей офіційно завершиться, території "ДНР" і "ЛНР" офіційно визнаються окупованими Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram