ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат

Бойовики в неділю здійснили30 обстрілів.

У неділю, 22 квітня, бойовики на Донбасі здійснили 30 обстрілів позицій Збройних Сил України, і далі порушуючи перемир'я. Однак у результаті бойових дій українські військові не постраждали, йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

"За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 30 обстрілів позицій українських захисників. Противник продовжує порушувати мінські угоди, застосовуючи заборонену зброю", - йдеться в повідомленні штабу.

На Луганському напрямку із заборонених 120-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Новгородського і Луганського. Крім того, під Новгородським, Новоселівкою та Троїцьким застосовували 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем - в районі Троїцького, Луганського і Новоселівки, великокаліберні кулемети - по захисниках Луганського і Троїцького, а озброєння БМП і стрілецьку зброю - по українських позиціях під Новгородським.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Талаківки. Також гранатомети різних систем і стрілецьку зброю застосовували по захисниках Авдіївки, Шахти "Бутівка", Мар'їнки і Водяного, великокаліберні кулемети - під Павлополем, Гнутовим, Красногорівкою і Широкиним, а стрілецьку зброю - неподалік Кам'янки. Крім того, по українських позиціях у районі Павлополя і Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

"У результаті ворожих обстрілів жоден український воїн не постраждав", - додали в прес-центрі штабу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram