ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківській області в ДТП з автобусом та легковиком одна людина загинула, 12 постраждали

Серед постраждалих - семеро дітей.

В Івано-Франківській області в ДТП з автобусом та легковиком одна людина загинула, 12 постраждали
Фото: Володимир Чернецький / Facebook

На ділянці дороги "Мукачево - Львів" в Івано-Франківській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса і легкового автомобіля.

Про це повідомляється на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

В автобусі перебувало 23 людини, 14 з яких - діти.

"У результаті ДТП пасажир автобуса 1975 р.н. загинув на місці події. Водія автомобіля і 11 пасажирів автобуса, з яких четверо дорослих і семеро дітей 2003 р.н., автомобілем швидкої медичної допомоги доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Працівники пожежно-рятувальної служби вилучили тіло загиблого з автобуса і відключили акумуляторні батареї транспортних засобів, щоб запобігти загорянню.

Начальник обласного управління ДержНС Володимир Чернецький уточнив в Фейсбуці, що автобус викинуло за межі проїжджої частини після зіткнення з легковим авто. За попередніми даними, автомобіль виїхав на зустрічну смугу.

Нагадаємо, 17 квітня в Кривому Розі сталася ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса і автобуса, який перевозив співробітників металургійного комбінату. В результаті ДТП 8 людей загинули і 21 постраждала.Пізніше в лікарні помер ще один потерпілий.

Водія легковика затримали. Йому оголошено про підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram