ГоловнаСуспільствоПодії

Вінницька поліція використала вертоліт під час затримання дебошира з рушницею

Будинок штурмував поліцейський спецназ КОРД.

Вінницька поліція в середу, 19 квітня, застосувала вертоліт для затримання п'яного дебошира в селі Вербка Чечельницького району.

Про це повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

18 квітня близько 14:30 по телефону "102" надійшло повідомлення від 49-річної мешканки Вербки про насильство в сім'ї. На місце події прибули працівники сектору реагування патрульної поліції. З'ясувалося, що в будинку в стані алкогольного сп'яніння чоловік заявниці погрожує їй рушницею.

Поліцейським вдалося вивести жінку з дому, вона не постраждала. Але коли дебошир побачив працівників поліції, то почав стріляти в їхній бік. У відповідь один з поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю і поранив зловмисника в ногу.

50-річний громадянин забарикадувався в будинку. Поліцейські проводили переговори, намагаючись переконати його вийти з дому і добровільно здати зброю. Коли він відмовився, будинок штурмував спецназ КОРД.

Дебошира затримали і передали медикам.

За фактом інциденту порушено кримінальне провадження за ст. 348 КК України (зазіхання на життя працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, наприкінці березня 2018 року Україна домовилася з Францією про закупівлю 55 вертольотів Airbus Helicopters для Міністерства внутрішніх справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram