ГоловнаСуспільствоЖиття

Як щодня прокидатися з видом на Ейфелеву вежу, не покидаючи Україну

Архітектори і будівельники наблизили мрію кожного українця - побувати біля Ейфелевої вежі, а в ідеалі - і жити з видом на неї. У Печерському районі Києва було зведено квартал із філософією культури Франції і промовистою назвою "Французький". Саме його центр прикрашає 16-метрова копія паризької пам'ятки.

Станом на квітень 2018 року проект успішно реалізовано і в нього вже заселилися перші мешканці.

Територія комфорту

Французький квартал сплановано так, щоб у закритій зоні мікрорайону його мешканці могли користуватися необхідними благами. На нижніх поверхах корпусів облаштовано офісні приміщення, магазини, місця для надання послуг у сфері краси, здоров'я, харчування. Для власників автотранспорту є парковка на нульовому поверсі, а для гостей - парковка у дворі.

Зони відпочинку та розваг особливо важливі для дітей. Для їхнього користування - ігровий майданчик. А разом з дорослими можна добре провести час на додатковій зоні відпочинку, розташованій на даху. Естетичну гармонію створюють дизайнерські клумби по всій території комплексу.

У кожній квартирі:

  • лічильники води, електрики, опалення;
  • теплоізоляція - двокамерні склопакети, навісні фасади з вентиляцією.

Інфраструктура

Французький квартал розташований майже в самому серці столиці - на вулиці Академіка Філатова в Печерському районі Києва. Поруч розташовані дошкільні і загальноосвітні заклади, лікарні, солідні торгові центри «Сільпо», «Інтеграл», ринок "Володимирський", ресторани, бари, кафе.

До станцій метро «Палац Україна» і «Либідська» - трохи більше ніж десять хвилин неспішної ходьби. Якщо добиратися до кварталу автомобілем, то можливий заїзд із трьох проспектів: бульвар Дружба Народів, бульвар Лесі Українки, вулиця Велика Васильківська.

Як бонус усім мешканцям нового кварталу - красиві ландшафти, підземний паркінг, системи безпеки.

Планування і ціна квартир

У житловому кварталі здано в експлуатацію всі новобудови на території площею 5 гектарів. Тут розташовані п'ять корпусів поверховістю від 9 до 26 поверхів. Мінімальна площа квартири - 43 м2, максимальна - 190 м2. Усього готові до поселення 1229 квартир. Це:

  • однокімнатні;
  • двокімнатні;
  • трикімнатні;
  • чотирикімнатні;
  • дворівневі.

Ціна житла залежить від квадратури приміщення, місця розташування (поверх, вид з вікна) і варіанта оплати.

Компанія BudCapital, яка реалізовує новобудови Правого берега, надає клієнтам можливість заощадити, отримавши знижку при 100% оплаті. У разі передоплати половини вартості квартири ціна квадратного метра у Французькому кварталі становить 42,4 -55 тис. грн. Співробітники фірми BudCapital надають консультаційні послуги, а також організовують юридичний супровід угоди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram