ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, ще одного поранено

Бойовики 66 разів відкривали вогонь по силах АТО.

За добу на Донбасі загинув один військовий, ще одного поранено

За минулу добу російсько-окупаційні війська 66 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. У результаті один військовий загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостям 120-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ в Пісках і Водяному. Міномети калібру 82 мм застосували поблизу Шахти Бутівка, Талаківки і Водяного, озброєння БМП - біля Талаківки і Водяного, а зенітні установки - в районі Опитного і Шахти Бутівка.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО поблизу Авдіївки, Шахти Бутівка, Мар'їнки, Опитного, Водяного, Пісків, Павлополя, Кам'янки, Лебединського, Красногорівки, Широкиного і Гнутового. Крім того, в районі Пісків, Павлополя і Авдіївки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120- і 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і зенітної установки бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поблизу Троїцького. Міномети калібру 82 мм застосовували під час обстрілу Кримського, в районі Луганського стріляли з БМП і зенітної установки, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Залізного і Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів потрапили захисники Новозванівки і Світлодарська.

Нагадаємо, напередодні бойовики вкотре зірвали розведення сил і засобів сторін у районі Станиці Луганської, яке попередньо було заплановане на 13 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram