ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 28 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Постраждалих серед військовослужбовців немає.

З початку доби бойовики 28 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 28 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120- і 82-мм мінометів бойовики обстріляли укріплення ЗСУ біля Троїцького. Міномети калібру 82 мм застосовували в районі Кримського, а в районі Луганського - озброєння БМП. Також під вогонь гранатометів потрапили захисники Новозванівки.

На Донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї окупанти неодноразово вели вогонь по наших укріпленнях в районі Шахти Бутівка. З гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП і стрілецької зброї обстрілювали захисників Водяного. Також гранатомети, снайперську і стрілецьку зброю противник застосував біля Авдіївки, озброєння БМП - в районі Талаківки, великокаліберні кулемети - поблизу Павлополя, Пісків і Опитного, а стрілецьку зброю - неподалік Мар'їнки та Лебединського.

"В результаті ворожого вогню жоден український військовий не постраждав. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами Збройних Сил України", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики російсько-окупаційних військ укотре зірвали розведення сил і засобів сторін в районі Станиці Луганської, яке попередньо було заплановано на 13 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram