ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 42 рази порушили великоднє перемир'я вчора

Один український воїн отримав поранення.

Бойовики 42 рази порушили великоднє перемир'я вчора
Фото: EPA/UPG

За минулу добу, 7 квітня, російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати великоднє перемир'я, здійснивши 42 обстріли позицій українських захисників. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї агресор обстріляв українські укріплення поблизу Кам'янки, Талаківки і Водяного.

Гранатомети і стрілецьку зброю бойовики застосували по захисниках Авдіївки і Шахти «Бутівка», великокаліберні кулемети - по захисниках Піщевика, протитанковий ракетний комплекс - в районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного і Павлополя вели снайперський вогонь.

Також під обстріл зі стрілецької зброї потрапили українські зміцнення в районі Славного, Павлопіль, Красногоровки, Широкино, Гнутове і Харчовик.

На луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по українським опорним пунктам під Луганським. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли захисників Малинового.

В результаті ворожого вогню один український воїн отримав поранення. Його доставили в лікарню.

Нагадаємо, від початку "пасхального перемир'я" бойовики понад 230 разів відкривали вогонь на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram