ГоловнаСуспільствоЖиття

У Вінницькій області трьох поліцейських затримали за підозрою в сутенерстві

Інтимні послуги надавали під вивіскою "масажного салону".

У Вінницькій області трьох поліцейських затримали за підозрою в сутенерстві
Фото: npu.gov.ua

У Вінницькій області правоохоронці затримали трьох поліцейських за підозрою в сутенерстві.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

"Оперативники внутрішньої безпеки Національної поліції встановили причетність окремих працівників Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Вінницькій області до створення злочинної схеми залучення осіб у проституцію. Інтимні послуги змушували надавати клієнтам закладів, які діяли під вивіскою масажних салонів", - ідеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що підозрювані - заступник начальника одного з відділів управління та двоє його підлеглих.

"Під вивіскою масажного салону клієнтам надавали інтимні послуги. Сеанс еротичного масажу коштував 600 гривень, а година з дівчиною - 800-2,5 тис. гривень. Упродовж доби кожна дівчина обслуговувала від 4 до 8 чоловіків, яких підшукував адміністратор закладу. Він же і збирав виручку", - йдеться в повідомленні.

Серед чотирьох "співробітниць" салону - 20-річна іноземна громадянка. При цьому ні внутрішнього, ні закордонного паспортів дівчина при собі не мала. "Куратори" салону відібрали в неї документи, погрожуючи притягненням до відповідальності.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу. Правоохоронці провели 15 санкціонованих обшуків за адресами діяльності зазначених вище салонів у Вінниці та Хмельницькому, а також за місцем проживання фігурантів злочину.

Фото: npu.gov.ua

Під час обшуків виявлено та вилучено чорнову документацію, грошові кошти, зокрема в іноземній валюті, банківські картки, документи, зброю і боєприпаси, комп'ютерну техніку, декілька десятків мобільних телефонів і сім-карти до них.

Фото: npu.gov.ua

За вчинене правопорушення підозрюваним 37-річному підполковнику поліції і його підлеглим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 7 років. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше поліція перекрила канал переправки жінок у РФ для заняття проституцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram