ГоловнаСуспільствоПодії

ДПСУ викрила групу осіб, яка ввезла 131 автомобіль на єврономерах

Слідчі знайшли і вилучили чотири незаконно ввезені автомобілі.

Державна прикордонна служба України встановила групу із семи осіб, які протягом останнього року завезли в країну через пункт пропуску "Ягодин" 131 автомобіль на польських і литовських номерах. Ввезення автомобілів відбувалося з використанням підроблених контрольних талонів з відмітками ДПСУ та митниці про перетин кордону.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

30 березня в Любомльському районі Волинської області відбулися обшуки, в рамках яких були виявлені докази незаконної діяльності.

Слідчі знайшли і вилучили чотири незаконно ввезені автомобілі, 32 комплекти номерних знаків на автомобілі польської та української реєстрації, підроблені датоштампи прикордонних і митних органів. Також знайдено окремі елементи відбитків і штампів українською та польською мовами, що використовуються для підробки різних документів, підроблені печатки польських нотаріусів, понад тисячу бланків контрольних талонів, більш ніж 60 польських свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, близько 60 пакетів документів на автомобілі, у тому числі і підроблені бланки довіреностей на право керування, поліси страхування, договори купівлі-продажу.

Нагадаємо, що станом на 10 листопада 2017 року в Україні незаконно перебували майже 237 тис. авто на єврономерах. Порушникам нараховано 127,7 млн гривень штрафів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram