ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі зафіксовано 38 обстрілів

Жоден боєць не постраждав.

За добу на Донбасі зафіксовано 38 обстрілів
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 38 обстрілів позицій українських військових на Донбасі. Жоден боєць не постраждав.

На Луганському напрямку противник із заборонених 120-міліметрових мінометів, а також з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілював укріплення ЗСУ поблизу Луганського. Крім того, міномети калібру 82 мм агресор застосував по захисниках Троїцького, а зі стрілецької зброї відкривав вогонь у районі Станиці Луганської, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів окупанти чотири рази відкривали вогонь по українських опорних пунктах в Авдіївці, а також поблизу Пісків, Широкиного і Шахти Бутівка. З гранатометів різних систем обстріляні захисники Авдіївки, Шахти Бутівка, Старогнатівки, Павлополя і Водяного. Великокаліберні кулемети ворог застосував у районі Кам'янки, Гнутового, Водяного та Опитного, а поблизу Павлополя вів снайперський вогонь. Крім того, зі стрілецької зброї противник обстрілював укріплення військових біля Авдіївки, Талаківки, Верхньоторецького і Водяного.

Нагадаємо, 31 березня бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 11 обстрілів позицій українських захисників. Двоє українських військових отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram