ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві до +4 градусів

Опадів у столиці не прогнозують.

У четвер у Києві до +4 градусів
Фото: 24 канал

У четвер, 29 березня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +2...+4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, лише у Львівській області місцями невеликий дощ, вдень дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...+2 градуси, вдень +3...+11 градусів.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг, вночі та вранці місцями ожеледиця, температура вночі -3...-8 градусів, удень -1...+4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, в Чернігівській і Сумській областях -5...-11 градусів, вдень -3...+6 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-5 градусів, удень -1...+6 градусів, в Кіровоградській і Вінницькій областях +3...+10 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, слабке налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-6 градусів, удень -1...+6 градусів, в Донецькій області +3...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +5...+13 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +7...+12 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram