ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі

Один боєць загинув, ще один отримав поранення.

Бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 44 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли оборонні укріплення ЗСУ в Опитному, Лебединському і Широкиному, а з мінометів 82 калібру і танка вели вогонь поблизу Пісків.

Також 82-міліметрові міномети противник застосовував по захисниках Талаківки, гранатомети різних систем - по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети - в районі Верхньоторецького і Павлополя. З БМП окупанти вели вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а зі стрілецької зброї - неподалік шахти Бутівка, Кам'янки, Мар'їнки і Красногорівки.

На Луганському напрямку зафіксовано два обстріли: з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли наші позиції в Новгородському, а з великокаліберних кулеметів - поблизу Троїцького.

"На жаль, унаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще один воїн отримав бойову травму. Його оперативно доставили в лікувальний заклад і надали медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 24 березня, російсько-окупаційні війська здійснили 13 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram