ГоловнаСуспільствоПодії

У Луцьку в результаті зіткнення маршруток постраждало 11 осіб

На місці ДТП працювали п'ять бригад швидкої допомоги.

У Луцьку в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю двох маршрутних таксі отримали травми 11 пасажирів. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

"Сьогодні близько 13:20 на вулиці Глушець у Луцьку зіткнулися маршрутні таксі. Внаслідок ДТП травмовано одинадцять пасажирів, двоє з них у лікарні", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, маршрутне таксі загальмувало на зупинці, де у нього врізалася інша маршрутка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Як повідомляють Волинські новини, для роботи з потерпілими на місці ДТП працювали п'ять бригад швидкої допомоги. Троє пасажирів, які отримали пошкодження, відмовилися від госпіталізації, дев'ять потрапили до лікарні, серед них один неповнолітній.

Фото: Волинські новини

Як повідомлялося, після зіткнення двох маршруток КМДА попросила скасувати мораторій на перевірки перевізників.

Нагадаємо, 16 лютого ввечері відбулася ДТП за участю двох маршруток на вул.Теліги в Києві. В результаті зіткнення один з автобусів в'їхав в електроопору, а інший в дерево. Постраждали 12 осіб, четверо були госпіталізовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram