ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розслідує смерть колишнього генічеського депутата як нещасний випадок

П'яного чоловіка доставили в лікарню, де через добу він помер з переломом черепа.

Комунарське відділення поліції Запоріжжя розслідує смерть колишнього депутата Генічеської райради Костянтина Гурулева як нещасний випадок.

Про це повідомляється на сайті поліції Запорізької області.

Інформація про те, що йому проломили череп під час пограбування, не підтверджується.

Хронологія смерті колишнього депутата виглядає так.

12 березня близько 15:00 Гурулев прийшов на вокзал до кас і намагався придбати квиток. Через 10-15 хвилин касир викликала охорону, тому що чоловік заснув, стоячи біля віконця.

"Ми підійшли до цього невідомого громадянина. [Він] або спав, або стояв. Візуально був в стані алкогольного сп'яніння. Оскільки пасажири обурювалися, ми йому запропонували відійти і не заважати. Він погодився. Після чого ми взяли його акуратно під руки і запропонували пройти в зал очікування. Приблизно о 12 ночі - на початку першої я особисто повідомив чергового з вокзалу, вона викликала фельдшера. Фельдшер прийшов, було прийнято рішення викликати медичну швидку допомогу. Ні синців, ні тілесних ушкоджень, просто візуально було алкогольне сп'яніння. Після приїзду швидкої бригада займалася цим громадянином, а ми далі пішли патрулювати. За час, що він тут перебував, в конфліктні ситуації він не вступав ні з ким. З особистих речей у нього був рюкзак і сумочка", - розповів співробітник ВОХР Придніпровської залізниці.

Близько 00:20 13 березня чоловіка госпіталізували в 5-nу міську лікарню. До карети швидкої допомоги він йшов самостійно, а особисті речі були при ньому і пізніше були вилучені слідством.

Лікарі теж не помітили тілесних ушкоджень на ньому. Він просто був п'яний.

Однак вранці йому стало гірше, знадобилася операція, лікарі діагностували перелом черепа.

Ще через добу лікарі констатували смерть. 14 березня о 17:40 медики повідомили про смерть чоловіка в Комунарське відділення поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram