ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві потеплішає до +1 градуса

У столиці обіцяють невеликий сніг, на дорогах - ожеледицю.

У середу в Києві потеплішає до +1 градуса
Фото: 24 канал

У середу, 21 березня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі та вранці сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах - ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, вдень -3...+3 градуси.

У Карпатах невеликий сніг, температура вночі -11...-16 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі та вранці сніг, в Сумській області сильний сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, вдень -3...+3 градуси. У центрі України хмарно з проясненнями, вночі та вранці місцями сильний сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -4...-9 градусів, вдень -2...+3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі та вранці сніг, в Харківській області сильний сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень +2...-5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, в Херсонській області вночі до 25 м/с. Температура повітря вночі -1...-8 градусів, удень -2...+4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі опади, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень -2...+3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram